Har jeg virkelig brug for et sikkerhedssystem eller tyverialarm?

Ifølge alarm system rapport, over 200.000 hjem indbrud er rapporteret i Danmark hvert år, og i gennemsnit, et tyveri af et hjem i Danmark opstår hver 13 sekunder – eller omkring fire indbrud et minut, 24 en time, og næsten 6.00 om dagen.

Miraca har gode tyverialarmer

Både husejere og lejere skal overveje disse statistikker, når det kommer til at beskytte deres familier, bofæller og ejendele. En potentiel afskrækkende virkning på hjem indbrud er et hjem sikkerhedssystem, som ifølge statistikkerne har en effekt på, hvorvidt et brud vil lykkes. Du kan finde din tyverialarm hos Miraca.

Alarm hjælper mod tyve

På trods af eventuelle tal eller frygt for indbrud, kun 14 procent af danske beboere har en anti-tyverialarm beskyttelse system installeret i deres hjem. Med kriminalitet satser stigende i byerne især, nu er det tid til at beslutte, om at investere i et sikkerhedssystem er den rigtige beslutning for dig.

Gillig GSM alarm

Statistik maling et interessant billede af, hvordan hjem sikringssystemer og alarm overvågning kan påvirke kriminalitet satser og hjem indbrud.

59 procent af hjem indbrud forekommer i løbet af dagen, mens beboerne er på arbejde eller i skolen, og hjem med en masse dækning, såsom fra træer, hegn og haver, er mest almindeligt brudt ind i. De fleste indbrud sker i juli og august, og februar har den mindste mængde af indbrud i gennemsnit. Statistikkerne viser, at mere end 95 procent af indbrud involverer indbrud ved magt, såsom ved at bryde et vindue eller dørlås. I mange tilfælde kan et sikkerhedssystem forhindre hjem i at blive en del af disse statistikker.

Fordele og ulemper ved en tyverialarm

Den vigtigste og mest væsentlige grund til at investere i et sikkerhedssystem er at afskrække kriminalitet i dit hjem. Ifølge den elektroniske sikkerheds foreningens rapport, 9 ud af 10 indbrudstyve sagde, at hvis de stødte på en alarm eller hjem sikkerhedssystem, ville de ikke angribe hjemmet. Ifølge undersøgelser af bolig sikkerhed rapport, hjem uden et sikkerhedssystem er 2,7 til 3,5 gange mere tilbøjelige til at være genstand for en indbrud. Således, ud over forholdsregler som vindues låse og dødbolte på døre, et sikkerhedssystem er en god kandidat til dit hjem sikkerhed muligheder.

En billig alarm fra Miraca virker perfekt.

Ofte den største afskrækkelse for folk tænker på at få et hjem sikkerhedssystem er omkostningerne, som normalt omfatter en månedlig regning og eventuelle indledende installation produkter og gebyrer. Du tror måske ikke, at omkostningerne er værd at dække de potentielle risici-en beslutning, som kun du kan gøre for dig selv.

Fordele og ulemper ved alarm overvågning

Ikke alene kan du investere i et sikkerhedssystem i sig selv, men alarm overvågning tjenester er også afgørende. I stedet for bare at beskytte dit hjem, kan disse typer af systemer advare en virksomhed overvåge dit hjem for dig, sende dig beskeder om status for dit hjem, advare politiet i tilfælde af en indbrud, og så videre. Dette kan tilbyde dit hjem en endnu mere komplet sikkerhedspakke, som nogen vil være at beskytte dit hjemlige så intenst som du er.

En anden vigtig grund til at investere i alarm overvågning er for røg og brand afsløring, som ofte kommer som en del af Sikkerhedspakken. Uanset om det er en madlavning uheld eller et elektrisk problem eller gnist fra din centralvarme enhed, pejs, vandvarmer, varme komfur, og så videre, det er vigtigt at have et alarm overvågningssystem, der kan rapportere ilden hurtigt – muligvis endda før du kan. Brande kan være farlige og forårsage en masse skader, så det er vigtigt at forberede og beskytte dit hjem på nogen måde muligt.

Beslægtet med sikkerhed systemer, omkostninger er ofte den største ulempe for nogle, når de ser på at få et alarm overvågningssystem. Månedlige gebyrer og indledende opsætning omkostninger kan tilføje op, men sikkerheden i dit hjem kan stadig gøre disse omkostninger værd for dig.

Omkostninger og besparelser ved sikkerhedssystemer

Billige alarmer virker

Udgifterne til sikkerhedssystemer kan variere meget med forskellige månedlige gebyrer og kontrakter. Afhængigt af den måde, du ser på omkostningerne versus besparelserne, sikkerhedssystemer kan eller ikke kan give mening for dit hjem.

En 2019 undersøgelse fra dansk politi viste den gennemsnitlige indbrud vil resultere i 1.725 kr. i tab og, afhængigt af området, et hjem kunne have en 25 procent chance for at blive indbrud hvert år. Det betyder, at en boligejer har en 1 i 4 chance for at tabe omkring 1.725 kr. om året fra en indbrud.

Mens månedlige gebyrer sikkert kan variere, en grundlæggende sikkerhedssystem vil koste dig langt mindre end hvad den gennemsnitlige indbrud vil koste dig. Og, afhængigt af din politik, din boligejere forsikring kan reduceres med op til 20 procent, bare fordi du har et sikkerhedssystem installeret i dit hjem. Find din næste alarm her.

Et sikkerhedssystem kan i sidste ende være mindre af en udgift, når du medtager alle de potentielle besparelser. I forhold til den årlige 1.725 kr. gennemsnitlige tab af et indbrud, du kunne potentielt have år i hjemmet sikkerhed, før de når hvor meget du kan tabe fra blot en indbrud uden et sikkerhedssystem.